Görüntülenenler:
1 Konuk
|
|
sultanpınarı sohbet alanı |
|
|---|---|---|
|
Binbaşı
![]()
Grup:
Kayıtlı Kullanıcılar Mesajlar: 268
![]() |
selamlar melendiz sitesi sakinleri ve forum yönetimi@
ben salih adıgüzel sultanpınar köyü nüfusuna kayıtlı niğdede ikamet edip bir kamu kuruluşunda çalışmaktayım. bu alanı tüm sultanpınarlılar adına kullanıp biribirimizle tanışma ve sohbet alanı ilan etmek isterim admin kardeş izin verirse tabiki.bu vesile ile ilk adımı ben atmak istedim devamını ve yorumlarınızı bekliyorum. selamlar sevgiler salih_adiguzel@mynet.com
Tarih: 08/May/2007 19:35
|
|
|
||
|
|
Re: sultanpınarı sohbet alanı |
|
|---|---|---|
|
Asteğmen
![]()
Kayıtlı Kullanıcılar Mesajlar: 41
![]() |
slm dayı ordaysan ne yapım de baağlım
Tarih: 08/May/2007 20:33
|
|
|
||
|
|
|
|---|---|---|
|
MisafirZiyaretçi
|
iyyiiz andala teşekkür sen nasılsın
Tarih: 12/May/2007 17:05
|
|
|
||
|
|
|
|---|---|---|
|
Binbaşı
![]()
Grup:
Kayıtlı Kullanıcılar Mesajlar: 268
![]() |
Alıntı:
Baris Yazdı: Salih arkadaşımı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Çok güzel bir çalışma ve de sitemizde dayanışma ve kaynaşma adına bi güzellik yapmış teşekkür ediyoruz. Bizde Salih arkadaşımız ve onun gibi memleket hasreti çekenler için bi güzellik yapıp sitemize Sultanpınarı' na ait yeni resimler ekleyecegiz. Bizleri Yalnız bırakmadığınız, desteklerinizi esirgemediğiniz için teşekkür ederim. Bu site bu şekilde büyüyecektir desteklerinizi esirgemeyin. sevgili barış kardeşim bu nezaketinden ve kutlamandan dolayı ben tesekkür ederim. ben melendize gitmesemde ayda yılda belkide bir kez giderim son 5 yıldır geçen yıl bir kac sefer gittim gönlüm çocukluğumun gectiği yerde sultanpınar köyünde köye vardımmı hep çocukluk yıllarım sığır güttüğüm günler arkadaslarımla kuş yuvası bulup bu yuva benim şu yuva sesin gibi paylaşımlar vede hele keklik yuvaları bulup,da akşama eve sevinçli dönüp büyüklerimize sanki hazine bulmuş gibi müjdelememiz ve onlarında bizlerle o sevinci paylaşmaları aklıma gelenlerden bir kaçı. benim aklım köyümde yazın hafta sonları gitmek isterim köyüme ve yaylalarında piknik yapmak pınarların basında vede mantar toplamak hobilerimden bir kaçı nitekin geçen yıl gittik buradaki arkadaslarla piknik yaptık kırlarda dağlarda dolaştık birde baktık akşam olmuş niğdeye döndüğümüzde sat gecenin 1.30 evet çok güzeldi şu an gözümün önünden geçiyor ama bu yıl allahın izni ile ekip tamam yine gideceğiz dağları bayırları dolaşmaya. ve en güzel resimleri tüm sıla özlemi çekenler burada sizlerle beraber tüm üyelerle paylasacağım. ve sizlerin yanında melendizliler.net yanında olacağımı elimden gelen tüm yardımları sizlerle paylasacağımı bildiririm. @birde yine çiğdem efe kardeşimede katılmamak elde değil tabiki bayan arkadaşlarda katılsın bu site melendizlilerinse melendizlilerin vede her köye bir köşe ayrıldı ise herkes üye olsun ve biri biri ile sohbet etsin kaynassın. çiğdem efeyi mesela ben tanımıyorum ama mehmet efe,nin torunlarından olsa gerek sanırım. çiğdem sanada yorumlarından dolayı çok teşekkür ederim yazı ve yorumlarını tüm sultanpınarlılar adına devamını beklerim. selamlar sevgiler
Tarih: 17/May/2007 0:55
|
|
|
||
|
|
|
|---|---|---|
|
Asteğmen