Hoşgeldiniz!    Kayıt Ol    Giriş  
image1
Giriş
Kullanıcı Adı:

Şifre:

Beni Hatırla

Şifreniz mi Kayıp?

Şimdi Kayıt Ol!
Anamenu
Linkler
Kimler Online?
8 kullanıcı çevrimiçi (7 kullanıcı Forum sayfasında)

Üyeler: 0
Ziyaretçiler: 8

devamı...
MelendizFm
Google Reklamları

Görüntülenenler:   1 Konuk

(1) 2 3 4 5 »

sultanpınarı sohbet alanı
Binbaşı
Yer Sultanpanır
Grup:
Kayıtlı Kullanıcılar
Bağlı değil
selamlar melendiz sitesi sakinleri ve forum yönetimi@
ben salih adıgüzel sultanpınar köyü nüfusuna kayıtlı niğdede ikamet edip bir kamu kuruluşunda çalışmaktayım.

bu alanı tüm sultanpınarlılar adına kullanıp biribirimizle tanışma ve sohbet alanı ilan etmek isterim admin kardeş izin verirse tabiki.bu vesile ile ilk adımı ben atmak istedim devamını ve yorumlarınızı bekliyorum.

selamlar sevgiler
salih_adiguzel@mynet.com

Tarih: 08/May/2007 19:35
Gönderiden PDF dosyası oluştur Yazdır

Re: sultanpınarı sohbet alanı
Asteğmen
Grup:
Kayıtlı Kullanıcılar
Bağlı değil
slm dayı ordaysan ne yapım de baağlım

Tarih: 08/May/2007 20:33

Site sahibi
Grup:
Site yöneticileri
Kayıtlı Kullanıcılar
Bağlı değil
muhabbetiniz bol olsun ağalar.... :D
Ne diyelim !...

Tarih: 08/May/2007 21:56

Yarbay
Grup:
Kayıtlı Kullanıcılar
Bağlı değil
selam ula finaslılar,nasılsınız

Tarih: 12/May/2007 16:42

MisafirZiyaretçi
iyyiiz andala teşekkür sen nasılsın

Tarih: 12/May/2007 17:05

Yarbay
Grup:
Kayıtlı Kullanıcılar
Bağlı değil
hamd olsun gardaş iyiz,sizleri sormalı,memlekette nevar ne yok?

Tarih: 14/May/2007 0:09

MisafirZiyaretçi
Alıntı:

andala Yazdı:
hamd olsun gardaş iyiz,sizleri sormalı,memlekette nevar ne yok?
andola seni tanımamız mümkünmü burasını biliyorsun tanışma alanı olarak ayırdı admin üstad.

Tarih: 14/May/2007 0:23

MisafirZiyaretçi
merhaba fınaslılar ben geçmiş dönemlrde köyünüzde öğretmenlik yaptım tesadüfen sitenize ulaştım.arada köyden haberler yazarsanız okumaya çalışacağım selamlar

Tarih: 14/May/2007 16:08

Binbaşı
Yer Sultanpanır
Grup:
Kayıtlı Kullanıcılar
Bağlı değil
Alıntı:

Ziyaretçi Yazdı:
merhaba fınaslılar ben geçmiş dönemlrde köyünüzde öğretmenlik yaptım tesadüfen sitenize ulaştım.arada köyden haberler yazarsanız okumaya çalışacağım selamlar
tabiki mutlaka bekliyoruz senin yorumlarınıda bekleriz ama üye olupta kendini tanıtsan dahada güzel olacaktı hocam.

selamlar

Tarih: 14/May/2007 18:03

Onbaşı
Yer niğde
Grup:
Kayıtlı Kullanıcılar
Bağlı değil
mrb arkadaşlar ben niğdede yaşadım ve 1-2 kez köye gelme imkanım oldu ama yinde çok sevdim ailem sultanpınarlı bi ricam da olacak mümkünse siteye bayan arkadaşlarımıda bekliyorum tanıdığınız bayanları siteye yönlendirirseniz sevinirim.Biliyorum köyde işin çok imkanların ve teknolojinin az oluşu bu isteğimi biraz imkansızlaştırıyor yinede bayan arkadaşlarlada tanışmak isterim.İyi günler

Tarih: 16/May/2007 12:59

Üstegmen
Grup:
Site yöneticileri
Kayıtlı Kullanıcılar
Bağlı değil
Salih arkadaşımı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Çok güzel bir çalışma ve de sitemizde dayanışma ve kaynaşma adına bi güzellik yapmış teşekkür ediyoruz. Bizde Salih arkadaşımız ve onun gibi memleket hasreti çekenler için bi güzellik yapıp sitemize Sultanpınarı' na ait yeni resimler ekleyecegiz.
Bizleri Yalnız bırakmadığınız, desteklerinizi esirgemediğiniz için teşekkür ederim. Bu site bu şekilde büyüyecektir desteklerinizi esirgemeyin.

Tarih: 16/May/2007 22:20

Binbaşı
Yer Sultanpanır
Grup:
Kayıtlı Kullanıcılar
Bağlı değil
Alıntı:

Baris Yazdı:
Salih arkadaşımı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Çok güzel bir çalışma ve de sitemizde dayanışma ve kaynaşma adına bi güzellik yapmış teşekkür ediyoruz. Bizde Salih arkadaşımız ve onun gibi memleket hasreti çekenler için bi güzellik yapıp sitemize Sultanpınarı' na ait yeni resimler ekleyecegiz.
Bizleri Yalnız bırakmadığınız, desteklerinizi esirgemediğiniz için teşekkür ederim. Bu site bu şekilde büyüyecektir desteklerinizi esirgemeyin.

sevgili barış kardeşim bu nezaketinden ve kutlamandan dolayı ben tesekkür ederim.
ben melendize gitmesemde ayda yılda belkide bir kez giderim son 5 yıldır geçen yıl bir kac sefer gittim gönlüm çocukluğumun gectiği yerde sultanpınar köyünde köye vardımmı hep çocukluk yıllarım sığır güttüğüm günler arkadaslarımla kuş yuvası bulup bu yuva benim şu yuva sesin gibi paylaşımlar vede hele keklik yuvaları bulup,da akşama eve sevinçli dönüp büyüklerimize sanki hazine bulmuş gibi müjdelememiz ve onlarında bizlerle o sevinci paylaşmaları aklıma gelenlerden bir kaçı.
benim aklım köyümde yazın hafta sonları gitmek isterim köyüme ve yaylalarında piknik yapmak pınarların basında vede mantar toplamak hobilerimden bir kaçı nitekin geçen yıl gittik buradaki arkadaslarla piknik yaptık kırlarda dağlarda dolaştık birde baktık akşam olmuş niğdeye döndüğümüzde sat gecenin 1.30 evet çok güzeldi şu an gözümün önünden geçiyor ama bu yıl allahın izni ile ekip tamam yine gideceğiz dağları bayırları dolaşmaya.
ve en güzel resimleri tüm sıla özlemi çekenler burada sizlerle beraber tüm üyelerle paylasacağım.
ve sizlerin yanında melendizliler.net yanında olacağımı elimden gelen tüm yardımları sizlerle paylasacağımı bildiririm.

@birde yine çiğdem efe kardeşimede katılmamak elde değil tabiki bayan arkadaşlarda katılsın bu site melendizlilerinse melendizlilerin vede her köye bir köşe ayrıldı ise herkes üye olsun ve biri biri ile sohbet etsin kaynassın.
çiğdem efeyi mesela ben tanımıyorum ama mehmet efe,nin torunlarından olsa gerek sanırım.
çiğdem sanada yorumlarından dolayı çok teşekkür ederim yazı ve yorumlarını tüm sultanpınarlılar adına devamını beklerim.
selamlar sevgiler

Tarih: 17/May/2007 0:55

tel:O388 2327818

Yarbay
Grup:
Kayıtlı Kullanıcılar
Bağlı değil
Guest-ziyaretçi merhaba,ben andala;asmasızlıyım osmaniyede öğretmen olarak görev yapıyorum.Yaz dönemlerinde köyde bulunuyorum.andala olarak bilinen yerler zaman geçirme alanımdır,burası sizin köye de yakın,sizin köyden pek çok çalışanla tanıştım,çitçi,tırpancı,yapı ustası..v.b hepsi iyi insanlardı.ayrıca köyünüz deçok güzel,ben çok beğeniyorum.

Tarih: 17/May/2007 16:10

Teğmen
Yer NİĞDE
Grup:
Kayıtlı Kullanıcılar
Bağlı değil
Alıntı:

cigdemefe Yazdı:
mrb arkadaşlar ben niğdede yaşadım ve 1-2 kez köye gelme imkanım oldu ama yinde çok sevdim ailem sultanpınarlı bi ricam da olacak mümkünse siteye bayan arkadaşlarımıda bekliyorum tanıdığınız bayanları siteye yönlendirirseniz sevinirim.Biliyorum köyde işin çok imkanların ve teknolojinin az oluşu bu isteğimi biraz imkansızlaştırıyor yinede bayan arkadaşlarlada tanışmak isterim.İyi günler

MERHABA ÇİĞDEM,
SİTEMİZDE BAYAN ARKADAŞLARI DA GÖRMEK İSTEMİŞİN BENCE DE BAYANLARIN KATILIMI IYI OLURDU BEN DE KENDİMİ YALNIZ HİSSEDIYORDUM
BEN SİTENIN ILK ÜYELERİNDENİM VE HEP BURDAYDIM
DEDİĞİM GİBİ SİTEDE ESKİLERDENİM İLK KURULDUĞU GÜNDEN BERİ TAKİP EDİYORUM KENDİMCE ELİMDEN GELDİĞİ KADAR KATKILARIM VAR AMA BAZI KONULARDA HALKIMIZ BİRAZ DUYARSIZ VE İLGİSİZ HERKES KENDİNCE BİŞEYLER YAPMALI VE SİTEYİ GELİŞTİRİP KATKILARDA BULUNMALI
NEYSE KENDİNE İYİ BAK
HOŞÇAKAL
BU ARADA NEDEN BİZ DE BAYANLARA AİT BİR SOHBET ALANI KURMUYORUZ:)

Tarih: 17/May/2007 16:59

Asteğmen
Grup:
Kayıtlı Kullanıcılar
Bağlı değil
slm dayı ne iden yav iki saattiir

Tarih: 17/May/2007 19:18

(1) 2 3 4 5 »

Yanıt Yaz