Hoşgeldiniz!    Kayıt Ol    Giriş  
image1
Giriş
Kullanıcı Adı:

Şifre:

Beni Hatırla

Şifreniz mi Kayıp?

Şimdi Kayıt Ol!
Anamenu
Linkler
Kimler Online?
8 kullanıcı çevrimiçi (7 kullanıcı Forum sayfasında)

Üyeler: 0
Ziyaretçiler: 8

devamı...
MelendizFm
Google Reklamları

Görüntülenenler:   1 Konuk

site neden aktif deyildir admin bir sorunmuzvar
Yarbay
Yer ingiltere londora
Grup:
Kayıtlı Kullanıcılar
Bağlı değil
melendizin sesi olan sitenin birazdaha cok aktif olmasi lazimdir admin neden aktif olmadigindan bilgiler verirse menmun oluruz yeni seyler yuklerse eski haline gele bilir site

Tarih: 7/7 1:07:06

Re: site neden aktif deyildir admin bir sorunmuzvar
Binbaşı
Yer Sultanpanır
Grup:
Kayıtlı Kullanıcılar
Bağlı değil
Evet site neden aktif değildir? Dün siteye 566 kişi tıklamış ama yorum yazan arap haricinde yok! Sadece 10.20 kişi radyoya tıklıyor bir kaçı girip sohbet ediyor çikiyor nadiren yabanci geliyor.
Benim duyumuma göre site alanı yüzde doksan yedi dolu ve sitenin kapanacaği yönünde.

Benim önerim günlük ortalama 500 kişinin tıkladığı bir site yaşamali yaşatılmalı bu site sadece çiftliğe değil adı üzerinde melendiz sitesi ve aşaği yukari tüm köy lerin resimleri ve yorumu var söyleşiler ve binlerce yorumlar, görüşler var. Su anda site sahibi arkadaş iş yoğunluğundan site ile ilgilenmemiş olabilir! Ama bu site yaşayacaksa yine admin yaşatacak site yeni hayatina yeni yüzü ile başliyacak.

Eski haline nasıl gelir diye düşünecek olursak benim şahsi görüşüm!

Ben üç bucuk yıldır bı siteye çeşitli yazı yorumlar yazdım ve sürekli radyoda görev aldım ve halada almaktayım. Radyomuz iki bucuk yıl önce sultanpınarfm birleşti birleştikten sonra sorumluluğu ben üstlendim bura sürekli gelen arkadaslar bunu çok iyi biliyor. daha sonra melendiz vatan fm olarak adı değişti daha sonra vatanfm nin şifreleri çalindı ve eski radyomuzun ismini tekrar aktif hale getirdik.

Ben radyo sorumlusu olarak önerim! su an izinliyim haftaya işe başliyacam gündüzleri benden baska çok az açan arkadaslar var onlarda çalişiyor marketi işyeri olan melendizli arkadaslar var eğerki yayin almak radyomuz açik kalsın sitemiz ve radyomuz kapanmasin diyen arkadaslar varsa siteden daha çok radyo aktif açik olduğu sürece., radyonun şifresini verim yayın yapsınlar. Ben zaman buldukça nette olduğun sürece radyoda bir kişide olsa radyoyu açık bırakmıya çalışıyorum radyomuz kapanmasin baskasi demesin koskaca melendiz siteyide radyoyuda yürütemedi kapatti diye.

Ama her seyden önce site yöneticileri de gelmeli radyoya ve kendi sitesinde radyosunda, sitesinde olduğunu göstermeli diyorum...

Site nasıl aktifleşir görüşünede siteye oyunlar yarışmalar konulabilir! melendizden her köyden bir haberci konabilir köydeki güzel haberleri siteye yüklüyebilir veya yapamiyorsa admine bildirerek haber yapilabilir bu sekilde canlanir diye düşünüyorum.

herkese selamlar...

Tarih: 7/7 10:14:04

tel:O388 2327818
Gönderiden PDF dosyası oluştur Yazdır

Re: site neden aktif deyildir admin bir sorunmuzvar
Yarbay
Yer ingiltere londora
Grup:
Kayıtlı Kullanıcılar
Bağlı değil
evet salih abiye katiliyorum radyoyu devamli acik bulundurmaya calisiyor siteyede elinden geldigince yorumlar fikirler veriyor ama ne care karsiliksiz kaliyor melendize bole sessizlik yakismiyor bence

Tarih: 8/7 0:21:27

Yanıt Yaz
Hesabınız*
Kullanıcı Adı   Şifre    

Yeni konu ekleyemezsiniz.
Konuları izleyebilirsiniz.
Gönderiye yanıt veremezsiniz.
Gönderinizi düzenleyemezsiniz.
Gönderinizi silemezsiniz.
Yeni anket ekleyemezsiniz.
Ankete katılamazsınız.
Gönderiye dosya ekleyemezsiniz.